i huset när dottern rest på semester. Hon brukar ju ganska ofta vara på resande fot, men den här gången blir det två veckor och lite extra långt bort. I fredags åkte hon nämligen till Australien!

Hannas bästa kompis har varit där sedan i januari och nu hänger hon med på de sista veckornas äventyr innan de åker hem tillsammans nästa helg. Fyra tjejer i en campingbuss från Brisbane till Sydney låter himla kul. Hoppas bara att det inte hinner bli alltför mycket vinter...


Förra veckan hann vi med mycket. Först fick jag en otäck magsjuka på helgen, men som tur var hann jag bli frisk till onsdagen. 



Då flög Peter och jag upp till Stockholm för att få se examensutställningen på Konstfack.
Fredrik hade gjort många spännande spel som man fick testa.

Det blev några härliga timmar med barnbarnet och självklart var det superkul att få se sonens fina arbete!

Hem igen på torsdagen för att packa om till sjösättning av båten på fredagen. Hon flöt, motorn startade direkt och hon fick dessutom ny fin namndekal på akterspegeln!

AkterRut väntar nu bara på lite varmare sommarväder för en förhoppningsvis härlig seglingssommar i Bohuslän.
Efter fem års studier och med med lite uppehåll för jobb och föräldraledighet så är det äntligen dags för sonen att ta examen.
Det blir nog en spännande och intressant utställning för de som har vägarna förbi Konstfack. Här blandas projekt från Fredriks Industridesign med alla de andra utbildningarna på skolan!



...visade Hanna i förra veckan när Barcelona Bridal Week gick av stapeln. Det var några stressiga dagar med 11 visningar, mycket skoskav och lite sömn...