...och det verkar som om de fastnat för samma frisyr allihop.

Här är hemsidan för Roland-Schuhe:



Finns också en behind-the-scenes-video från plåtningen:
 http://www.roland-schuhe.de/rol_behindthescenes.php

Men Deichmann har nästan exakt samma frisyr på henne i sin TV-spot...
http://www.deichmann.com/DE/de/corp/tv_spots.jsp

Inte bekvämt med hård svans mitt uppe på huvudet, men visst ganska festligt!
Hemma igen efter en härlig liten minisemester i Danmarks huvudstad. Det är praktiskt att åka på semester i närheten. Man slipper långa väntetider på flygplatser och försenade flyg...har man tur så bergriper man språket och det tar inte alltför mycket av den lediga tiden! Nu behövde vi bara stå ut med några minuters väntan vid färjeläget i Helsingör.



Detta var vårt gladfärgade rum i Köpenhamn. Lite väl skarpt...
Men rent, fräscht och bekvämt!

Igår gick vi givetvis en runda i "byen" och även om vinden var lite kylig, var det lika vackert som vanligt vid Nyhavn...



...men även om de hade lagt fram filtar blev det ingen öl på någon av uteserveringarna.

Någonting var på gång, men vi har ännu inte lyckats ta reda på vad...



Folk hade danska flaggor, brandkåren hissade upp en stor flagga vid Rådhuspladsen och massor med människor överallt men man undrar ju vem som skulle komma där...???

Hotellfrukosten är ju den största anledningen till att man ger sig ut på lillsemester och här var det inget undantag. Givetvis avslutar man en riktig dansk frukost (eller morgenmad!) med ett wienerbröd med chokolaede!



Ännu en underbart solig söndag. Solen värmer nästan litegrann och fåglarna kvittrar. Nog lever hoppet om en vår?
Vi har gått en ordentlig söndagsrunda idag. Man kan väl säga att det inte bara var solen och vantarna som värmde. Vi gick nämligen rakt upp för "berget", dvs. Halladsåsen och då får man verkligen upp ångan! Det låg lite snö och en del is i vår väg...



Faktiskt rena isgatan emellanåt, men utsikten över Laholmsbukten var lönen för mödan:



...men visst är det skönt att ha fått hem dottern igen. Hon har haft en fantastisk resa och vi har fått vara med på ett hörn. Kameran har nämligen jobbat hårt, så det blev mycket bilder och små filmsnuttar. Man kan förstå att Costa Rica är väl värt ett besök, även om verkligheten givetvis är mycket häftigare...
Nu ser vi fram emot vårens och sommarens nummer av Cosmopolitan, så vi får se resultatet av resan. Det var ju faktiskt ingen semesterresa, även om man skulle kunna tro det...
Nog kan man bli ganska avundsjuk på Hanna som är i Costa Rica. Visst har de ganska varmt och jobbar hårt vissa dagar, men jag är så trött på kylan! Det är inte kul med yllestrumpor och långkalsingar.
Ingen kan väl säga annat än att det ser ganska inbjudande ut?





Men det kommer väl varmare årstider även här framöver.
Och om en vecka är hon hemma i kylan igen, så man slipper vara avundsjuk mer!
Idag har vi haft en alldeles underbar dag med massor av sol och blå himmel! Härligt att få slita lite på solglasögonen så här års. För omväxlingens skull tog vi bilen och körde över "berget" dvs. Hallandsåsen, till Ängelsbäcksstrand.



Det blev en härlig promenad längs havet och på slutet fick vi lägga mössorna, för det blev nästan lite varmt i solskenet. Där var faktiskt ett gäng, som tagit med sig brassestolar och grill och satt och grillade nere vid havet.
Ja, varför inte? Det blåste inte och solen gav ju lite värme, så de hade det nog ganska skönt i solen!
Gårdagens snöfall känns avlägset! Och det är bara drygt en och en halv månad tills det ädags att plocka fram lilla sommarbilen ur garaget!!!
Hanna har jobbat mycket under hösten och nu dyker det upp bilder mest hela tiden.
Senast i raden är "Just Cavalli" sommarkampanj, som plåtades i London med stor stjärnträngsel både bland modeller och fotografer. Flera av modellerna är högt "rankade" i världen och fotograferna ( Mert & Marcus) tillhör de allra största. Men det var ungefär som vilket jobb som helst enligt Hanna, men det ger givetvis lite extra uppmärksamhet när Sasha, Frida och de andra är med.


Förra veckan dök också Benettons vår- och sommarkampanj upp med "Undercolors"
Glada, roliga bilder och även en vild liten kattunge!


Men det kommer mera för snart ska även badkläderna komma på bild!

Deichmann är ju en skoaffär som även finns i Sverige och där är Hanna också med på ett hörn:


Även Hugo Boss har börjat visa upp vårens mode på sin hemsida och där är lookbooken plåtad på en fejkmodevisning.



Boss Orange är namnet, snyggt!



Men vi har mer bilder att se fram emot...från Athen, Madrid och Costa Rica (dit Hanna åker imorgon!!!)