från plåtningen av Hoss Intropia i Madrid i januari!

http://hossintropia.com/?uri=/Winter11/Catwalk/Photos/Ficha/silver/1/

Klicka på "see making of".

Det var snökaos på trettondag jul och tåget blev inställt, så vi fick skjutsa Hanna till Kastrup på hal motorväg.
Men det var det ju värt!
...har egen hållplats på campingen!

är i full gång och Elza blir, som vanligt, rädd när de skjuter. Nu är det ju extra tufft på ett mästerskap, så alla är på hugget. Några tyvärr lite för mycket, så det blir nästan alltid tjuvstart. Detta betyder fler skott...Både när de skjuter av första eller andra (!) försöket, men även inför de nya starterna...Inte kul alls. Här spelas datorn på Spotify så högt det går!
Hur det går? Blandat resultat, men konkurrensen är ju stenhård med flera världsmästare och olympiska seglare i toppen...
Här kommer i alla fall några bilder från de första två dagarnas seglingar:

har fel ibland. Och just idag gjorde det inte ett DUGG! Just det. Det har inte regnat ett dugg! (ännu)

Jag cyklade in till centrum för att se mig omkring och handla lite mat.

Vi var här för 12 år sedan, men jag kände inte alls igen mig. Det var i alla fall väldigt mysigt och trevligt. Att sedan solen gjorde mig sällskap var ju inte helt fel.


Igår kom vi till Västervik och sommaren visade sig från sin bästa sida! Det var 26 grader och strålande sol. Kanske det berömda lugnet före stormen? Idag är det molnigt, lite blåsigt och regnet hänger i luften...

Men igårkväll var det fantastiskt härligt. Vi bor på en jättecamping (Lysingsbadet) med underbar natur och skärgården inpå knutarna. Efter maten gick vi ut på några små öar (förbundna med fastlandet av broar) och njöt av solnedgången!



Idag smygstartar seglingarna med inmätningar, registrering och träningsrace...

Återkommer med mer rapporter så småningom.
har släppt augustinumret! Tyvärr blev det ingen cover med Hanna, men säkert många coola bilder inne i tidningen. Allt plåtat på Syros för två veckor sedan. Här en av bilderna från Vogues hemsida:

Den rastlöse semesterfadern i familjen har, trots en besvärande hälseneinflammation, målat allt det röda på framsidan av huset. Stundtals ett riktigt precisionsarbete. Vilken tur att han blev klar igår, för nu öser regnet ner!

...är passerad och Hanna vilar ut efter 9 visningar och innan det väldigt lite sömn och väldigt mycket castingar och flängande runt i stan. Här är några exempel:

Det skruttiga svenska sommarvädret vill nog intne ge upp så lätt...så det är bara att drömma sig tillbaka till värmen i underbara Itailen:
Efter Porto San Giorgio hade vi först tänkt att ta en tur till Lapedona, där TV-programmet "Drömmen om Italien" spelades in, men så  blev det inte. Istället fortsatte vi inåt landet genom Umbrien och hittade en underbar medeltidsstad igen! Gubbio! En stad med rötter redan under romartiden...



Nedanför den långa trappan syns restaurangen där vi åt middag. Har bara bilder på ölen och desserten...


En härlig promenad hem på kvällen...



Faktum är att det fanns en och annan lägenhet till salu...

Nu har vi kommit hem efter två och en halv härliga veckor på resande fot. Nu blev det väl lite tokigt med vädret...
Inte hade man tänkt sig att komma hem till regn och sommarkyla?
Nåja, vi har haft en härlig resa med många fina minnen:

Efter underbara Portonovo fortsatte vi en bit längre söderut och hade som mest 211 mil hem...
Det var i den trevliga lilla staden Porto San Giorgio.
Vi stannade två dagar och hann upptäcka både det ena och det andra. Det blev givetvis en hel del härliga bad i det klara, salta vattnet. I hamnen fanns det både små...



...och stora båtar! (90 fot)



Såg faktiskt Hanna under en tur på stan...



Vädret var inte det perfekt hela tiden och plötsigt rullade åskvädret in...



Efter ganska många sköna bad drog vi sedan inåt landet och upptäckte en ny pärla: Gubbio!
En fantstisk medeltidsstad med anor ända från romartiden!

Kommer mera så småningom...






Efter ett par dagars regn och åskskurar har värmen äntligen kommit tillbaka. Igår var vi i Ancona och idag lockade solen oss till stranden i Portonovo. Så vackert, även om det är lite knepigt att bada. En väldigt stenig strand och det gäller att ha skor på fötterna. Här har vi badat idag!





På morgonen var det tomt och öde på stranden och Elza fick följa med och titta på så vackert det är!

Så har jag då äntligen också fått komma till Venedig på riktigt. Förra gången, för två år sedan, stannade jag med Elza på campingen och Peter och Hanna åkte själv in i turistfällan. För visst är det väldigt mycket turister. Fast jag tror att jag kom lite lindrigare undan eftersom det var i slutet på juni (närmare bestämt i måndags) och den värsta ruschen kommer nog längre fram i juli och augusti.
Hur som helst var det verkligen en upplevelse och absolut sevärt! Det räckte att gå några få kvarter bort från trängseln för att plötsligt upptäcka att man är helt ensam i de små gränderna!



Förra gången var Hanna på bild på Dogepalatset, men nu var det någon annan...



Efter Venedig fortsatte vi via Bologna ut till kusten i Emilia-Romagna och vårt gamla bekanta Igea Marina. Tyvärr var det fullt på vår favoritställplats, men vi fick istället bo hos grannen. Det gick väl nästan lika bra. Första härliga doppet i adriatiska havet var helt fantastiskt! Salt och skönt!