Inte nog med att "farmor" bröt sin ankelled för snart 4 veckor sedan. I måndags lyckades Peter trampa ordentligt fel. Vi hamnade t.o.m. på röntgen igår, men som tur var, så var inga delar brutna!
Under veckan har jag hunnit med en liten förkylning också! Men nu verkar det vara över! Man har helt enkelt inte varken tid eller lust att vara sjuk!

Igår firade vi min udda födelsedag och det var både gott och trevligt! Tyvärr var det ingen som tänkte på att fotografera, så det finns inga bilder! Nåja, 11 pers, silltallrik, pasta och fetafyllda köttbullar i basilika-tomatsås och farmors underbara tårta blev så lyckat!

Nu är det bara en vecka kvar till höstlovet!
...har åter gått av stapeln här i Båstad.
Det var 37 (tror jag) olika SM-vinnare från 2011 som skulle fajtas om titeln. Vädret har varit underbart vackert och vindarna skiftande. Lite kul med ett stort evenemang så här på eftersäsong!
Här några bilder från dagens seglingar:



Återkommer med fler bilder, för just nu krånglar det...


Länsförsäkringar delade ut riktiga pengar nere vid hamnen idag!!!
...den senaste tiden. Vad det beror på? Kanske har det inte hänt något särskilt, eller så har det hänt så mycket att jag inte hunnit med? Vem vet?
Hur som helst så var det länge sen sist.

Utvecklingssamtal, studiedag, lärarstudent, föräldramöte, silversmide, bokcirkel, växande tvättberg i källaren, hunden biten i svansen...När är det höstlov???

Men det var trevligt att titta in på H&M:s hemsida i veckan! H&M LIfe hade fina bilder: