Har plockat årets första vitsippor idag!



Så oavsett vad de säger i väderprognoserna framöver med minusgrader och snöfall...
När vitsipporna är här så är det VÅR!
En härlig våreftermiddag med solig promenad, då vi fick en god idé!
Är det soligt och skönt så måste grillen komma fram, så enkelt är det. Det var härligt att cykla till ICA med uppknäppt jacka för att köpa grillkol...

Det blev supergott och gav en liten försmak om vad som komma skall...

Dimman har äntligen lättat och klockan är omställd för sommartid. Påskliljor och penséer planterade och sommardäcken på!
Härligt!
Däremot är det inte så härligt att vara så hes som jag blivit. Kan vara en yrksesskada, att man sliter en hel del på rösten i mitt jobb...

Elza pudel är nybadad och doftar underbart. Idag var det ett rent nöje att borsta henne torr i pälsen efter badet, när man äntligen kunde stå utomhus i solen. Och hon ska bli klippt i nya vårfrissan i morgon av Hanna.

Dessutom är det bara en vecka kvar och sedan är det redan påsklov, svårt att fatta!
...men det betyder inte att inget händer. Det kan kanske snarare vvara ett tecken på att det är väldigt mycket som händer. Kanske beror det på att det är full fart på jobbet för att hinna med allt som behöver göras innan det är påsklov. Man brukar säga att det som inte är klart före påsk inte hinns med. Men man får väl hoppas att det inte är så. Det är ganska många veckor kvar på terminen även efter påsk.

Under de senaste två veckorna har jag förutom jobb, kören och allt vanligt vardagsgöra varit flitig på silversmidekursen.
En ring och ett halsband har blivit klara!



I torsdags tom jag "examen" och det firades med tårta! Det är skolverkets datakurs för pedagoger, där jag äntligen blivit klar med det tredje steget och blivit godkänd för min lilla film med ljud!