Så var man alltså på plats i nästa stora metropol. Rom i maj och Paris i juni...inte riktigt vad jag är van vid. Brukar snarare vara ungefär: maj - Mellbystrand, juni - Ängelholm!
Men nu är Hanna och jag här och vi har turistat riktigt ordentligt. Igår var det Eifelltornet som stod på tur och visst var det häftigt.
Speciellt med tanke på det underbart soliga vädret. Det var nog ca 28 grader och ser ut som om det håller i sig!!!
Och här är bevisen:
Även i tisdags, när jag var ute på egen hand därför att Hanna jobbade, var det strålande vackert och jag hann med både det ena och det andra turistmålet!


Vi hann ju med mycket annat också men visst finns det vissa saker man bara MÅSTE se när man är i Paris.
Som Triumfbågen till exempel...



eller utsikten från eiffeltormet...

uppe eller nere...häftigt vilket som!
En tur till Gallerie Lafayette piggar alltid upp!

 och viist blir man glad när amn ser en tjusig gammal metrostation!
Igår var det verkligen sommar! Inledde dagen med en solskenspromenad i rask takt med Peter. (Hunden låg hemma och sov...)


En liten sväng på jobbet följdes av shoppingrunda. Det är två grabbar som ska fira i helgen; kusin Alvar (som fyller 6 år nästa vecka) och Peter som dagen före lillkusinen fyller väldigt jämnt! Kan ju inte avslöja vad det blev, emn nu är det ordnat.
Ja, egentligen fick väl Peter sin present redan i tisdags, då har opererade sina ögon för att slippa använda glasögen mer:) Och vi ska slippa tjatet om att glasögonen är smutsiga och i vägen!
Redan efter ett dygn kunde han läsa bäst-före-datumet på brödet!!!

En solig och varm dag avslutades med grillad fläskkarré som vi köpte i Kötthallen i Boarp. Jättegott och härligt att sitta ute i solen och njuta. Verkligen sommar!!!
Imorgon är det åter dags för skolavslutning! Det är likadant varje år, men fattar inte vart veckorna tar vägen...plötsligt är man bara där!
Fast det är ju bara eleverna som har sommarlov efter avslutningen. Själv får man slita några dagar till, men det är ganska ok. Skönt att få avsluta, plocka undan och börja fundera på nästa läsår.

Sedan är det nära semestern...
Rom är inte långt borta och om drygt en vecka bär det av till Paris:)
Mn börjar bli en riktig globetrotter!!!