I onsdags och torsdags var jag i Lund på en spännande konferens om "Framtidens läromedel". Andra dagens föreläsningar slutade lite tidigare på dagen, så det blev en solig eftermiddag i Lund.
Först åt vi en traditionell Lunda-lunch, dvs falafel! Gott i vårsolens glans!


Efter en skön promenad runt stan blev det mysig fika med vanilj-latte och läcker morotskaka! Mums!

Jag köpte nya solglasögon och njöt av de 15 graderna en stund till innan tåget gick norrut igen!


...nåja, kompis och kompis. Jag vet inte det, men jag hoppas att bi snart ska bli mycket goda vänner, min bettskena och jag.

Nu har vi sovit en natt tillsammans och man får ju hoppas att min låsta käke ger med sig snart. Så himla kul var det ju inte, även om den har en mycket snygg blå färg! 
Efter flera fina dagar kom det lite regn igår och en massa vind i natt och under dagen.
Men det gick fint att gå ut och promenera. 
Vi gick västerut till Solbackens våffelstuga och därifrån rakt upp på berget.
Utsikten på vägen ner igen gjorde inte ont...



Det har varit många soliga och fina dagar den senaste tiden. Såklart kommer det ett bakslag någon gång, men man får ju passa på att njuta när det går.
Det gjorde vi på dagens eftermiddagspromenad! Vi tog bilen ut till våra gamla kvarter i Hemmeslöv och gick en sväng genom "trollskogen' och gick tillbaka längs stranden. Härligt att få solen i ögonen!


Nu har vi lämnat vintermånaden februari bakom oss och mars känns lite mer som en vårmånad. Visst kan det komma bakslag med både snö och kyla, men bara vetskapen om att det hela tiden går mot mera ljus och värme. Så småningom kommer även en båtsommar och just därför gjorde jag en liten investering igår. 

 et blev en ny flytväst!