Det har varit ett underbart vinterväder hela helgen. Kallt och soligt, vilket är en härlig kombination när det är lugnt och stilla. Men det är nog inte dags för båten riktigt ännu...

...en helg springer förbi...
Kanske för att lördagen mest gick åt till "manager"uppdrag.
Hanna skulle åka hem från fantastiska Maldiverna...

 
...men blev två timmar försenade innan de kom iväg. Problemet var att hon skulle direkt till Barcelona för en visning idag. Alltså blev det en massa mejlande, sms:ande och ringande för att reda ut hur det skulle gå till. Till ingen nytta visade det sig. För det blev så lång försening till Wien att  då fanns inte fler flighter till Barcelona...
Alltså kom tösabiten hem istället. Kul för oss, men synd om den stackars bokaren på agenturen i Spanien som fick utstå en massa utskällningar från Desigual för att han plötsligt saknade en modell till visningen.
 
Det är inte utan att man blir lite sugen på en resa till sol och värme när man ser bilderna. Måste vara helt fantastiskt. Men det är nog inget för husbilssemestern...
 
 
 
 

Jo, det är klart man gärna skulle byta med Hanna. Även om det bara är för ett par dagar så är hon i alla fall just nu på Maldiverna! Skypade med henne tidigare ikväll...
Då satt de ute (på en liten ö dit man kommer med sjöflygplan!) och åt middag, klockan var 21.00 och det var 30 grader varmt!
Ser fram emot att få se lite bilder så småningom.
Så länge kommer här en bild inför vårens brudklänningsshow:

Ber om ursäkt för det dåliga uppdaterandet, men ibland får livet IRL gå före (vilket väl kanske är tur?) men här kommer en liten tillbakablick:
 
Första advent åkte jag, tillsammans med 3 kollegor till Stockholm för att vara med på Skolverkets NO/teknik-kurs. Givetvis passade vi på att åka upp lite tidigare och då fick jag chansen att träffa Fredrik och Ingrid! Alltid lika kul!
Det blev julmarknad på Fredriks nya skola (Konstfack!) och mumsig fika på stan.
Kursen då?
 
Jo, den var jättebra och vi bodde flott och lyxigt på Clarion Sign, vid Norra bantorget.
Till och med toapappret var specialmatchat!
 
 
Stockholm var julpyntat och fint...
 
och kölden bet i kinderna...
 
 
...och det var i sista sekunden vi kom med flyget hem. Snöovädret lurade i väster och på natten och dagen därpå var det fullständig kaos på både flygplatser och vägar! Ibland ska man helt enkelt ha lite tur!
 
De sista veckorna på terminen gick som vanligt i ett hisnande tempo och plötsligt var det dags för skolavslutning. Vår käre präst skojade till det ordentligt när han tog på granmössa. En given succé!
 
 
Fram tills det var dags för att verkligen fira jul, var det vitt och fint, även här i Skåneland...
 
 
 Så blev det då äntligen jul på riktigt och Elza var överlycklig när hon fick tugga sönder alla julklappspapper...
 
 
Stockholmarna kom på Annandagen och det blev en andra julklappsafton!
Miniatyernas afton!
 
 
Som vanligt har Fredrik jobbat hårt på förpackningar, men den pyttelilla whiskyflaskan var bara dekoration till en låda med olika sorters maltdryck, direktimporterad från Skottland!
Filtertidningen var ett exempel på hur det kommer att se ut när jag får tidningarna framöver!
 
Och Elza fick lite mer julklappspapper att finstrimla...