Klassträffen !

2kommentarer

Så har vi gjort det igen! Träffats med gamla gymnasieklassen och det var lika trevligt som vanligt! Visst är det märkligt att tiden går och ändå åldras vi inte ett dugg! Annelie, Per, Gerd, Pia, Anki, Tobbe, Ingrid, Bäckis, Tina, Lena, Kaj, Ingrid, Clas och Olof, alla var sig precis lika!
Tack alla ni för en trevlig kväll! Speciellt tack till Olof, som fixat och ordnat!
(Men det är väl en ordningsmans uppgift ?)

Sen var det ju det där med minnet...det var delade uppfattningar om både det ena och det andra.
"Var låg matsalen egentligen? "
"Gick hon verkligen i vår klass?"
"Finns hon överhuvudtaget?"
"Vadå Evita, var vi där?"
"Och Stan Getz, hur kom vi in på jazzklubben med honom?"
Men det har ju gått ett numera ganska stort antal år, så att glömma ett och annat är väl faktiskt förlåtet. Sen var det nog så att fotbollsmatchen (vem var det nu som spelade?) var på TV, samtidigt som vi var ett gäng som hade fått biljetter till musikalen Evita (som regnade inne och vi istället hamnade hos Stan Getz...).
Det finns kanske en förklaring till varför inte alla kom ihåg allting från Londonresan?
Inte enbart glömska.

Det pratades om att resa till London nästa gång...who knows? Piccadilly Circus, here we come!

2 kommentarer

Clas Wreifält

12 May 2009 12:53

Hej Karin,

Ja, nu har jag hittat din blogg, kul och häftigt att du är så modern. Din berättelse om klassfesten var precis på "pricken" en sammanfattning av vår klassfest handlade om. Vilken tur att du kommer ihåg vad som sades under kvällen. Det var jättetrevligt att åtse alla igen och vem vet, kanske vi kommer iväg till London nästa gång. Tack för en trevlig kväll.

/Clas

Anneli Dellermark

13 May 2009 12:07

Hej Karin!

Tack själv för en jättetrevlig kväll! Men 30 år, nej det verkar omöjligt att det är så länge sedan vi tog studenten. Även om minnet sviker på vissa detaljer så kändes det som det var igår när vi träffades på nytt igen. Ha en skön sommar! Kanske vi springer på varann i Båstad någon gång.



/Anneli

Kommentera

Publiceras ej