Äppelblom och trädgårdsmöbler...

2kommentarer

Söndag!
Förmiddagens promenad blev något längre än den dagliga 50-minuters varianten. Vi fortsatte förbi Paulins väg och gick upp vid fruktodlingarna. Äppelträden charmade oss med sina ljuvliga blommor...

 

Efter promenaden var det trädgårdsarbete. Vilket är fantastikst praktiskt när man har ont i armen... Det var bara att rycka upp en och annan maskros med vänstran, men framför allt att peka var Peter skulle spola med högtryckstvätten. Det gick som en dans! Plattorna och teakmöblerna blev som nya!



Det var inte särskilt jobbigt alls! Men om jag ska vara helt ärlig, så är jag mycket bättre i arm och axel, så snart får jag nog sluta peka och arbeta lite själv också. Åtminstone lite grann...

2 kommentarer

Kerstin Juhlin

11 May 2009 20:13

Aha...ni har tvättat teakmöblerna med högtryckstvätt? Jag har inte vågat det. Det skadas inte träet? Det är ju så himla pilligt att tvätta och slipa alla pinnar på stolarna.

Vi har modell "Viken", dock inte den äkta (http://www.lannamobler.se/website2/sv/stolar/berga-form-stol-viken.php) och vi har 8 stycken!

Karin

12 May 2009 19:29

Vet inte hur det blir i längden, men det får bära eller brista...är säkert inte mycket bättre med en massa kemikalier. Ingen orkade tänka på att slipa och skura. Håll tummarna att det gick vägen!

Kommentera

Publiceras ej