Tågförsening...

1kommentarer

Hanna kom hem från Paris idag och jag skulle hämta vid stationen när tåget från Köpenhamn kom. Det skulle ha varit 12.37...men tåget hade visst fått stora tekniska problem och fastnade i Ängelholm. I nästan en hel timme! Tur för mig att det var varmt och soligt, annars hade det inte varit så kul att vänta.
Problemet är ju att först ropar de ut en beräknad försening på 10 minuter. Men sedan växte förseningen till 18, 25, 40 och 50 minuter för att till sist stanna på 55 minuter! Alltså inget annat än att vänta och se. Nåja, det var väl inte så farligt och det var som sagt väldigt varmt och skönt. Dels i solen men även inne i glashyttan som flyttat in i stationshuset. Där är ju visserligen alltid hett, men med vidöppna fönster och dörrar blev det ju inte precis svalare. Men Richard Rackhams glas var vackert att beskåda!
Precis som utsikten uppe från stationen! Enastående!

Skönt att ha tösen hemma igen. Hon fick en skymt av Eiffeltornet från flygplanet och även vid plåtningen igår, då de varit uppe på taket till studion.

1 kommentarer

meena

01 Jul 2009 20:15

Ja, haha kul och för mig som fick vänta i skolan not so funny. med utsikt över gungorna och sandlådan nästan lika vackert som sahara öken, fröken. hihiiihiih

Kommentera

Publiceras ej